Opleiding tot Boundary Based Awareness Coach en Counseler(BBACC)

Eens per jaar komt Nick BLaser naar Nederland om professionals te trainen. De volledige training tot Boundary Based Awareness Coach en Counseler bestaat uit twee modules.

De training

De training start met een eerste module bestaande uit twee blokken van elk drie dagen. In het eerste blok binnen deze module wordt ingegaan op de visie en werkmethode (3DGV) van Nick Blaser en op het belang van een goede ik-grens. Naast theorie en het trainen van de begeleidingsvaardigheden, werken deelnemers aan hun persoonlijke ik-grensbewustzijn en ik-grens versterking. Het boek dat bij dit eerste blok hoort is: Zo ben ik...en jij bent anders.

De professional gaat hierna aan het werk in de eigen praktijk. Daarna volgt het tweede blok binnen deze module. In dit driedaagse blok wordt het werken met de 3DGV verdiept. In dit blok staan gevoelens centraal. Het boek dat bij dit blok hoort is: Gevoelens komen en blijven.

De masterclass I en II in 2022 en 2023 voor professionals


Wanneer Teacher/trainer Plaats Website

MCI: 23 tm 25 sept 2022
MCII: 18 tm 20 nov 2022

Nick Blaser Almen Ikgrensbewustzijn.nl
MCI: 4 tm 6 nov 2022 en
MCII: 3 tm 5-feb 2023
Brigitta Derksen Midden Nederland Centromio.nl

MCI: 9 tm 11 sept 2022 en
MCII: 7 tm 9 okt 2022

Marian Jansen Asperen Ruimte geeft inzicht

MCI: 13 tm 15 jan 2023 (MCI)
MCII: 31-3 tm 2-4 2023

Rianne Hekking Arnhem ik-grens

Klik op de link voor de flyer van de training van Nick Blaser de flyer van Nick Blaser.

De zesdaagse Training van Nick Blaser is geaccrediteerd

Masterclass III: Trainers training

Deelnemers die na deze zesdaagse verder willen, kunnen deelnemen aan de vervolg module Masterclass III: de trainers training voor het geven van de 8 weken durende cursus: Grenzen stellen met Compassie voor groepen cliënten..

Deze module bestaat uit drie blokken.
In het eerste blok volgen de deelnemers zelf de 8 weken durende SBAT (Self-Boundary Awareness Training) o.l.v. Nick Blaser. Dit gedeelte wordt middels videoconferentie begeleid. Bij deze module horen de boeken: Grenzen stellen met compassie en ook Aufmerksamkeit und Begegnung als naslagwerk.

Aansluitend geven de deelnemers in het tweede blok de SBAT zelf aan een groep cursisten. De deelnemer heeft in dit blok supervisie van Nick Blaser. Tijdens deze stage hebben de deelnemers intervisie met elkaar. De gehele training wordt afgesloten met een eindverslag.

Masterclass I, II en III samengevat:

Module 1: bestaat uit een zesdaagse opgedeeld in 2 maal een driedaagse.
Module 2: Train de trainers voor het geven van de cursus Grenzen stellen met compassie bestaat uit een 8 weken durende SBAT training (deel A) welke door de student wordt gevolgd en een 8 weken durende SBAT training welke de student zelf begeleidt (deel B). Module 2 wordt afgesloten met een verslag.

De data voor de MC-III in 2022:
Een groep is gestart in januari 2022. Heb je belangstelling voor MC-III, geef je naam dan door. Je komt dan op de belangstellendelijst. BIj voldoende deelnemers wordt een training gepland.

De trainerstraining is geaccrediteerd

"Voor mij zijn de masterclasses van Nick Blaser niet alleen een waardevolle maar een essentiŽle aanvulling voor mijn praktijk. Zowel voor mijzelf als voor mijn klanten brengt het hoogsensitiviteit in beeld vanuit een nieuw perspectief. Een perspectief dat werkt en de juiste handvatten biedt om er dagelijks goed mee om te kunnen gaan."(Marian de Rijk)

Klik hier voor onze Privacy AVG verklaring
Klik hier voor de annuleringsvoorwaardenIk-grensbewustzijn Nederland


Radjani Edel
Postbus 4
9330 AA Norg
e-mail
06-22205257


Dr. Nick Blaser
Theodorskirchplatz 7
CH-4058 Basel
0041 61 683 98 52
www.horizologie.ch