Opleiding tot Boundary Based Awareness Coach en Counseler(BBACC)

De volledige opleiding tot Boundary Based Awareness Coach en Counseler bestaat uit twee modules.

Basistraining

De opleiding start met een eerste module bestaande uit twee blokken van elk drie dagen. In het eerste blok binnen deze module wordt ingegaan op de visie en werkmethode (3DGV) van Nick Blaser en op het belang van een goede ik-grens. Naast theorie en het trainen van de begeleidingsvaardigheden, werken deelnemers aan hun persoonlijke ik-grensbewustzijn en ik-grens versterking. Het boek dat bij dit eerste blok hoort is: Zo ben ik...en jij bent anders.

De professional gaat hierna aan het werk in de eigen praktijk. Daarna volgt het tweede blok binnen deze module. In dit driedaagse blok wordt het werken met de 3DGV verdiept. In dit blok staan gevoelens centraal. Het boek dat bij dit blok hoort is: Gevoelens komen en blijven.

De training in 2020-2021

De data voor de zesdaagse training van 2020-2021:
27-29 november 2020 en 22-24 januari 2021.

Opleidingsflyer 2020-2021

Aanmelden voor de basistraining kan door een e-mail te sturen. Gewoonlijk wordt binnen 24 uur gereageerd. Mocht dit niet het geval zijn, bel dan even (06-22205257).

Trainers training

Studenten die na de eerste module verder willen, kunnen deelnemen aan de vervolg module: de trainers training.

Deze module bestaat uit twee blokken.
In het eerste blok volgen de deelnemers zelf de 8 weken durende SBAT (Self-Boundary Awareness Training) o.l.v. Nick Blaser. Dit gedeelte wordt middels videoconferentie begeleid. Bij deze module hoort het boek: Aufmerksamkeit und begegnung en Grenzen stellen met compassie.
Aansluitend geven deelnemers in het tweede blok de SBAT zelf aan een groep deelnemers, onder supervisie van Nick Blaser. Tijdens deze stage hebben de deelnemers intervisie. De gehele opleiding wordt afgesloten met een eindverslag.

De gehele opleiding samengevat:
Module 1 bestaat uit 2 maal een driedaagse.
Module 2: Train de trainers bestaat uit een 8 weken durende SBAT training (deel A) welke door de student wordt gevolgd en een 8 weken durende SBAT training welke de student zelf begeleidt (deel B). De gehele opleiding wordt afgesloten met een verslag.

Data trainerstraining:

Voor deze module is nog geen planning gemaakt. Deze moduel start weer in 2020.
Maximaal aantal deelnemers voor deze module is 4.
Mocht je belangstelling hebben dan kun je een e-mail sturen. Dat verplicht tot niets maar dan wordt je wel op de hoogte gehouden van de planning.

"Voor mij zijn de masterclasses van Nick Blaser niet alleen een waardevolle maar een essentiŽle aanvulling voor mijn praktijk. Zowel voor mijzelf als voor mijn klanten brengt het hoogsensitiviteit in beeld vanuit een nieuw perspectief. Een perspectief dat werkt en de juiste handvatten biedt om er dagelijks goed mee om te kunnen gaan."(Marian de Rijk)

Klik hier voor onze Privacy AVG verklaringIk-grensbewustzijn Nederland


Radjani Edel
Postbus 4
9330 AA Norg
e-mail
06-22205257


Dr. Nick Blaser
Theodorskirchplatz 7
CH-4058 Basel
0041 61 683 98 52
www.horizologie.ch